.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Ας ξεπεράσουμε τις αναστολές που μας καλλιέργησε χρόνια τώρα η νεοπλουτίζουσα εκπορνευμένη "κοινωνία" μας και ας συμπεριφερθούμε με ήθος, γενναιότητα, αισιοδοξία και λογική...


Εκείνοι που "κυβερνούν" θέλουν να μας διαλύσουν -εξαγορασμένοι από τα αφεντικά τους- αλλά εμείς δεν πρέπει να τους κάνουμε αυτήν την παραχώρηση...

Ας ξεπεράσουμε τον εαυτό μας τα φετινά Χριστούγεννα! Σε όλη την Ελλάδα! Όλοι μας! Αλλά επειδή ζω στο Ρέθυμνο θα αναφέρομαι στο Ρέθυμνο! Ας μην αφήσουμε λοιπόν κανέναν άνθρωπο στον τόπο μας είτε ημεδαπός είναι είναι, είτε αλλοδαπός, χωρίς φαγητό, στέγη, φάρμακα! Ας μην αφήσουμε κανέναν σε μοναξιά και σε ελλοχεύοντα δρόμο απόγνωσης! 
Ας ξεπεράσουμε τις αναστολές που μας καλλιέργησε χρόνια τώρα η νεοπλουτίζουσα εκπορνευμένη "κοινωνία" μας και ας συμπεριφερθούμε με ήθος, γενναιότητα, αισιοδοξία και λογική... Ας δημιουργήσουμε στο Ρέθυμνο (το ίδιο και σε κάθε κοινωνία τοπική και γενική!) συνθήκες αγώνα και αισιοδοξίας! 
Σας ενημερώνω ότι Ναι! 
Και εγώ προσωπικά -ο Δημήτρης Τζανακάκης- στα σισίτια της "Χριστιανικής Γωνιάς" στο Ρέθυμνο σιτίζομαι αυτές τις μέρες! Έτσι το φέρανε οι καιροί! 
Αυτό, δεν το θεωρώ ντροπή να το πω δημόσια! 
Ντροπή θα ήταν να πάω να κλέψω ένα έστω κομμάτι παξιμάδι! Ας υπερβούμε όλοι τις όποιες αναστολές είχαμε και ας καταστήσουμε γερά και δυνατά τα χέρια μας για να μπορούμε να αλληλοβοηθούμαι!... Στην οικογένεια μας! Στη γειτονιά! Στην πόλη που υπάρχουμε!
Εκείνοι που "κυβερνούν" θέλουν να μας διαλύσουν -εξαγορασμένοι από τα αφεντικά τους- αλλά εμείς δεν πρέπει να τους κάνουμε αυτήν την παραχώρηση... 
Πάνω από όλα υπάρχει η πατρίδα! Και πατρίδα αυτή την ώρα είναι ο άνθρωπος!
Πατριωτισμός είναι η ανθρωπιά...

_______________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου