.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Οι Γάλλοι έμειναν άφωνοι με τον μαραθώνιο Τσίπρα-Βαρουφάκη -Εφτιαξαν χάρτη!

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ   
Ο χάρτηςΟ χάρτης
“ θαυμασμός ”
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015 
Αναγκάστηκε να κάνει χάρτη με τα πήγαινε-έλα του Ελληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη η εφημερίδα Le Figaro. Περιγράφει μια «νέα γενιά σαραντάρηδων» που αγωνίζεται για την επιστροφή στην ανάπτυξη.
Σε σημερινό της ρεπορτάζ η δεξιών αποκλίσεων καθημερινή εφημερίδα Le Figaro -η οποία μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την νέα αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα- γράφει ότι οι δύο πολιτικοί γυρίζουν σε όλη την Ευρώπη και συγκεκριμένα πάνε σε Κύπρο, Λονδίνο, Ρώμη, Παρίσι, Βρυξέλλες, Φραγκφούρτη.

Και συνεχίζει η Le Figaro, με θαυμασμό:

Οι σαραντάρηδες

Οι δύο άνδρες που συμβολίζουν μια νέα γενιά σαραντάρηδων στην Ευρώπη υποστηρίζουν την επιστροφή στην ανάπτυξη ως προτεραιότητα. «Θα βάλουμε τις ιδέες μας στο τραπέζι του Γιούρογκρουπ την επόμενη Τετάρτη» δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης μπροστά στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή του με τον Ιταλό ομόλογό του.
Για να προσελκύσει καλύτερα τους δανειστές της η Ελλάδα παραιτήθηκε από την διαγραφή χρέους και προτείνει μια ανταλλαγή ομολόγων.
«Μπορούμε να δούμε το τέλος της ελληνικής κρίσης τον Ιούνιο», είπε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας σε Ιταλούς δημοσιογράφους. «Αυτό μπορεί να γίνει» συνέχισε ο κ. Βαρουφάκης και προσέθεσε: «Χρειαζόμαστε μια συμφωνία γέφυρα που θα μας δίνει χρόνο, ενός μήνα ή έξι εβδομάδων από τα τέλη Φεβρουαρίου (όταν θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας) για να οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία, και μετά εμείς θα την εφαρμόσουμε από την 1η Ιουνίου. Η κρίση μας θα τελειώσει. Είμαι αισιόδοξος, στην Ευρώπη όλοι θέλουν μια λύση».
 
ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου