.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ο ήρωας της ημέρας: Ένας οδηγός σταματά το λεωφορείο για να παρηγορήσει κοριτσάκιΟδηγός λεωφορείου στη Σουηδία σταμάτησε το δρομολόγιο του και κατέβηκε για να παρηγορήσει ένα κοριτσάκι που... στεκόταν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο πεσμένο ποδήλατο του.
Αφού είπε στο κοριτσάκι μερικές καλές κουβέντες ανέβηκε στο λεωφορείο για να συνεχίσει το δρομολόγιο του.
Όμως στην εποχή των social media η πράξη αυτή του οδηγού ήταν εύκολο να πάρει διαστάσεις μέσω μιας γυναίκας που επέβαινε στο λεωφορείo και απαθανάτισε τη σκηνή.
« Ήρθε από το πουθενά », είπε η Emma Gustafsson. «Δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Στη συνέχεια, όμως είδαμε ότι περπάτησε προς ένα κοριτσάκι που έκλαιγε στην άκρη του δρόμου. Ήταν πολύ χαριτωμένο αυτό που έκανε", τόνισε.
Όταν ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter, αυτή αναπαράχθηκε περισσότερες από 4.600 φορές, και έλαβε θετική σήμανση από 7.300 χρήστες.


Τα πολλά share και τα καλά σχόλια οδήγησαν την εφημερίδα Expressen στο να αναζητήσει τον οδηγό, ο οποίος είπε ότι είναι στον χαρακτήρα του να βοηθά ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν τους βλέπει να υποφέρουν.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου