.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

O Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Πάντζας έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ


 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 31/8/2013
Μετά την απόρριψη της πρότασης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. να αλλάξει ο νόμος που έδινε «συγχωροχάρτι» σε παράγοντες που λυμαίνονται το ποδόσφαιρο, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Γιώργος Πάντζας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, πιστή στα συμφέροντα της διαπλοκής, απέδειξε για άλλη μια φορά προχθές ότι δεν ξεχνά τους φίλους της και όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε για δεκαετίες. Συγκεκριμένα, απέρριψε την τροπολογία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με την οποία θα μπορούσαν να εκχωρηθούν οι απαιτήσεις των χρεωκοπημένων ΠΑΕ προς το δημόσιο, όπως στην περίπτωση της ΑΕΚ.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από τη μία πλευρά ξεπουλούν την Ελλάδα και οδηγούν το λαό μας σε ανθρωπιστική κρίση στο όνομα της «σωτηρίας» του και από την άλλη – απροκάλυπτα πλέον – εξυπηρετούν τους παράγοντες της διαπλοκής, που έχουν λεηλατήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιστορικούς Αθλητικούς Συλλόγους.»


Πολιτικό Γραφείο
Γιώργου Πάντζα
Βουλευτή Αττικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Τηλ. 210 3708387

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου