.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Ο ταυρομάχος Αλβάρο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας...


Αυτή η εκπληκτική φωτογραφία σήμανε το τέλος της καριέρας του ταυρομάχου Αλβάρο Μουνέρα. Ο Μουνέρα, ξέσπασε σε κλάματα στη μέση της ταυρομαχίας, όταν συνειδητοποίησε, πως εξανάγκαζε ένα κατά τα άλλα ευγενικό ζώο, να πολεμήσει για τη ζωή του. Ο ίδιος, πλέον τάσσεται δημόσια ενάντια στις ταυρομαχίες. Ο Μουνέρα, αργότερα δήλωσε για τη στιγμή εκείνη: "Και ξαφνικά, έστρεψα το βλέμμα μου προς τον ταύρο. Είχε στα μάτια του μια αθωότητα, που βλέπεις σε κάθε ζώο, και με κοίταξε με αυτή, σα να με ικέτευε να σταματήσουμε. Ήταν, μια κραυγή απόγνωσης για δικαιοσύνη που διαπέρασε όλο μου το είναι. Το περιγράφω σα μια ανθρώπινη προσευχή, καθώς όταν κάποιος εξομολογείται, ελπίζει ότι θα συγχωρεθεί. Ένιωσα, το χειρότερο πλάσμα πάνω στη Γη".


ΟΤΑΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!
Ομως η ουσια ειναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !!! και η ουσια ειναι ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑ!!!


η αληθεια της φωτογραφιας ειναι εδω !
http://greenchef.gr/2012/07/%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CE%B8%CE%B9/
________________________
*από τον  Spyros Tsakiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου