.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Ροή ειδήσεων

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Ου-τοπία - online: ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑΟυ-τοπία - online: ΕΚΔΗΛΩΣΗ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟ...: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  Πανεπιστήμιο Αιγαίου  Εργαστήριο  Καλλιτεχνικής και Πολιτισμικής Παιδείας  Διευθυντής: Β. Φιοραβάντες  ...

Κρίση και ανθρωπιστικό πρόταγμα
Συζήτηση με θέμα "Η σύγχρονη κρίση και το ανθρωπιστικό πρόταγμα", με ομιλητές τους Β. Φιοραβάντε, Δ. Λεβεντάκο, Γ. Σκλαβούνο, Φ. Νικολόπουλο, Στ. Μπαμπά, διοργανώνεται από το Εργαστήριο Καλλιτεχνικής και Πολιτισμικής Παιδείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με την ευκαιρία της έκδοσης του συλλογικού τόμου Προς τη νέα ανθρωπολογία (εκδ. Αρμός), που θα κλείσει με εκτέλεση μουσικών έργων στο πιάνο από τον Β. Σταμάτη, διοργανώνεται τη Δευτέρα στον Πολυχώρο κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Ανοιχτή Πόλη (Μέγαρο Ερμής, Πανεπιστημίου 56), στις 7.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου