.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

H πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ:Δεν θα δεχτούμε τους Xρυσαυγίτες στη χώρα μας!


Δήλωση – βόμβα: 

Αρνούνται να δεχτούν την επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στη χώρα τους "Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε", δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.
«Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός στην εφημερίδα  «Νέο Κόσμο».
«Ελέγχουμε κάθε άτομο που προτίθεται να επισκεφθεί την Αυστραλία και, βέβαια, έχουμε ελευθερία λόγου στη χώρα μας. Ακόμα και αυτοί που έχουν τις πιο απεχθείς απόψεις, δεν φιμώνονται στην Αυστραλία. Εντούτοις, αν κάποιος θέλει να μπει στη χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς του ιδέες, δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν υπάρχει θέση στο έθνος μας για τέτοιου είδους πολιτικούς και τέτοιου είδους πολιτικές ιδέες» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός.
Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε σε εκπομπή του ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ στη Μελβούρνη ότι βουλευτές του κόμματος θέλουν να επισκεφθούν την Αυστραλία.

_______________
Πηγή: newsbomb
~~~~~~~~~~~

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜ:

Σε αντίθεση με την Ελλάδα που τους έχουμε βάλει στην Ελληνική Βουλή και το παίζουν εθνοπατέρες... Ας μας πουν εκεί στον Άρειο Πάγο πως τους νομιμοποίησαν και τους επέτρεψαν να μπουν στη Βουλή!!! Γνωρίζοντας την ευγενή και ανθρωπιστική δράση τους τα προηγούμενα χρόνια στην ελληνική κοινωνία!!!
Όπως επίσης είναι απαράδεκτο να  "μαγαρίζουν" τα ιερά σύμβολα όσα τουλάχιστον έχουν απομείνει.... όπως αυτό της ελληνικής σημαίας...
Ο Έλληνας ήταν πάντα φιλόξενος και αγαπούσε τους ξένους επισκέπτες που ερχόντουσαν στην Ελλάδα... πράγμα που ισχύει και σήμερα, αγαπάμε και σεβόμαστε όλα αυτά τα παιδιά που άφησαν την πατρίδα τους  για αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής και σήμερα βρίσκονται εδώ.... και  η προσπάθεια όλων μας πρέπει να είναι: 
i.  Να γίνουν φίλοι της Ελλάδας και όχι φανατικοί εχθροί που αυτό επιδιώκουν οι χρυσαυγήτες,
ii. να μάθουν την ελληνική γλώσσα και ιστορία του τόπου μας,
iii. να αγαπήσουν την Ελλάδα και να έχουν μόνο όμορφες αναμνήσεις όταν θα επιστρέψουν στην χώρα τους. Δημιουργώντας  έτσι έναν νέο φιλελληνισμό ανά τον κόσμο και όχι μισέλληνες που με τις πράξεις τους κάνουν και μάλλον απερίσκεπτα οι  χρυσαυγήτες.

Συνάντησα προ ετών στην Ταγγέρη του Μαρόκου ένα νέο παιδί που μιλούσε άπταιστα ελληνικά και θυμήθηκε με νοσταλγία την ζωή του στον Πειραιά όπου είχε ζήσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε για να λεγόμαστε  πολιτισμένοι άνθρωποι και όχι μισάνθρωποι αλλά και πατριώτες που αγαπάμε την χώρα μας και δεν την δυσφημίζουμε  στα πέρατα του κόσμου ως ρατσιστές και τέρατα του ναζισμού....  που μας προσβάλουν ως Έλληνες αλλά και μηδενίζουν την μεγάλη και λαμπρή ιστορία της Ελλάδας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου