.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Στα πρόσωπά τους είναι εμφανή τα σημάδια από ξυλοδαρμό - Τι δείχνουν οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για συμμετοχή στους Πυρήνες


Οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό που έγιναν, στην πορεία, μέλη των Πυρήνων. Τέσσερις φωτογραφίες που δημιουργούν ερωτήματα και βάζουν ξανά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και όχι μόνο!Οι τέσσερις συλληφθέντες για τις ληστείες στην Κοζάνη, που φέρονται να είναι μέλη της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς", φωτογραφήθηκαν από την αστυνομία κατά τη σύλληψή τους. Και οι φωτογραφίες τους αυτές δόθηκαν στη δημοσιότητα μαζί με τα στοιχεία τους.
Πρακτική συνηθισμένη θα σκεφτεί κανείς.
Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι οι... διαφορές ανάμεσα στις φωτογραφίες που τράβηξε η αστυνομία και στις φωτογραφίες που τράβηξαν τα πρακτορεία, κατά τη μεταγωγή των τεσσάρων στο δικαστήριο της Κοζάνης.
Η πιο εμφανής διαφορά είναι στα πρόσωπα του Νίκου Ρωμανού και του Ανδρέα Μπουρζούκου. Στα πρόσωπά τους είναι εμφανή τα σημάδια από ξυλοδαρμό.
Ο πρώτος στη φωτογραφία της αστυνομίας είναι εμφανώς χτυπημένος. Στη δεύτερη όμως, μια μέρα μετά, στο πρόσωπό του υπάρχουν περισσότερα χτυπήματα. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. 

Ο Νίκος Ρωμανός 
Ο Ανδρέας Μπουρζούκος 
Το πρόσωπο του Ιωάννη Μιχαηλίδη δε φάνηκε κατά την μεταφορά των κρατουμένων στο δικαστήριο. Ο νεαρός είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι του... 
Πιο περίεργη απ' όλες ήταν η φωτογραφία του Δημήτρη Πολίτη. Εκείνος δε φαίνεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπο. Αλλά στη φωτογραφία της αστυνομίας, υπάρχει ένα περίεργο σημάδι στο λαιμό του. Είναι εμφανές ότι η φωτογραφία έχει περάσει από... photoshop. 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: EUROKINISSI - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=189550&nslt=1&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου