.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Σήμα κινδύνου εκπέμπει το Σισμανόγλειο Κομοτηνής




Την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής εξέφρασαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια ανοιχτής σύσκεψης που συγκάλεσαν οι ίδιοι.
Μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι προβληματίζονται..., σύμφωνα με το thrakitoday, τόσο για την έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, την άσχημη οικονομική κατάσταση του Νοσοκομείου αλλά και το ενδεχόμενο συγχώνευσής του με άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα της περιοχής.
Χαρακτηριστικό της έλλειψης προσωπικού το γεγονός πως αυτή τη στιγμή ένας νοσηλευτής εξυπηρετεί σαράντα αρρώστους καθώς έχουν αποχωρήσει 33 νοσηλευτές μέχρι στιγμής από το Νοσοκομείο χωρίς να υπάρξουν αντίστοιχες προσλήψεις.
Αντίστοιχη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες και στην πόλη της Ξάνθης με τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να εκφράζουν τις ίδιες ανησυχίες κρούοντας το κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχιση της λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.


__________________________________________________
http://kafeneio-gr.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9124.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου