.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Κοινωνία ώρα… μηδέν... Απελπιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τις οικογένειες της Κρήτης.Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία πάνω από 4.000 οικογένειες βρίσκονται στο όριο της φτώχειας και αναγκάζονται να σιτίζονται από το κοινωνικό παντοπωλείο.

Πολλές από αυτές βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην οδό Καζαντζάκη στο κέντρο του Ηρακλείου όπου και βρίσκεται το Κοινωνικό παντοπωλείο προκειμένου να παραλάβουν σακούλες με τρόφιμα.

Με την ζέστη να τους ταλαιπωρεί περίμεναν από πολύ νωρίς , πριν ακόμα ανοίξει το παντοπωλείο, περίμεναν υπομονετικά για να πάρουν τα τρόφιμα που μοίραζαν.

http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_9502.jpeg
Διανομή τροφίμων θα γίνει και στις Μοίρες στις 30 Αυγούστου όπου και εκεί το πρόβλημα είναι οξύτατο καθώς πολλές οικογένειες πεινάνε. Η διανομή στο Ηράκλειο άρχισε σήμερα στις 10:30 και θα τελειώσει στις 3 το μεσημέρι.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα για να να παραλάβουν τα τρόφιμα.
http://www.ezy.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_10370.jpeg
Πηγή: www.prismanews.gr
*από eZy News 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου