.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τους φόβους μας

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Αυτοκτονία ένος 45χρονου άνδρα σήμερα το πρωί στην Ακρόπολη.


Ο άνδρας που έπεσε λίγο μετά τις 9 το πρωί από τον Ιερό βράχο της Ακρόπολης δεν έχασε τη ζωή του αλλά με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες...

Άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στη μοιραία πράξη.
Ο 42χρονος είναι υπάλληλος τράπεζας σε υποκατάστημα του κέντρου της Αθήνας. Το πρωί σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε κανονικά στη δουλειά του. Δεν έμεινε όμως εκεί πολύ ώρα. 
Είπε στους συναδέλφους του κάποια στιγμή “φεύγω, έχω μια δουλειά” βγήκε από το υποκατάστημα της τράπεζας και εξαφανίστηκε.
Κανείς στο άκουσμα της είδησης της πτώσης ενός άνδρα από τον Ιερό Βράχο δεν μπόρεσε να συνδυάσει τα γεγονότα.
Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν, ο 42χρονος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Λίγο μετά τις εννιά ανέβηκε στον Ιερό Βράχο, πήγε στην πίσω πλευρά του ναού, κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται ο γερανός των επισκευών, και πήδηξε από τα τείχη.
Το σώμα του κατέληξε πολλά μέτρα κάτω στα βράχια, πλάι στο θέατρο του Διονύσου. 
Από ένα θαύμα ο άνδρας δεν σκοτώθηκε επί τόπου.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον ανασύρουν.
Δυστυχώς είχε βαρύτατα τραύματα, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός” να τον κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.
Ο 42χρονος τραπεζικός υπάλληλος κατέληξε λίγο μετά τις 12.
Πάνω του είχε μόνο ένα σημείωμα με τα στοιχεία του. Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια της πράξης, ο ίδιος δεν μπόρεσε παρά να ψελλίσει στους διασώστες πως πονάει.
Άνθρωποι που γνώριζαν τον 42χρονο είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τον τελευταίο καιρό φαινόταν από τη συμπεριφορά του πως αντιμετωπίζει προβλήματα, όχι οικονομικά, λένε, ίσως προσωπικά, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή την τόσο τραγική κατάληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου