.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Η πλειοψηφία των Γερμανών λέει όχι στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ

ΣΆΒΒΑΤΟ, 26 ΜΑΪ́ΟΥ 2012


Η πλειοψηφία των Ελλήνων λέει όχι στα γερμανικά προϊόντα ως απάντηση στην πλειοψηφία των Γερμανών που λέει όχι στην παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ*Η πλειοψηφία των Γερμανών τάσσεται κατά των ευρωομολόγων και κατά της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Politbarometer για το δίκτυο ZDF της δημόσιας τηλεόρασης. Το 79% των ερωτηθέντων τάσσεται κατά των ευρωομολόγων, ακολουθώντας τη γραμμή της καγκελαρίου Αγγελα Μέρκελ, η οποία επανέλαβε τη θέση της κατά τη διάρκεια της άτυπης ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής των Βρυξελλών.

Μόνο το 14% τάσσεται υπέρ του μέτρου αυτού αμοιβαιοποίησης του χρέους.
Παράλληλα αυξήθηκε το ποσοστό των Γερμανών που τάσσονται κατά της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
Το 60% των ερωτηθέντων επιθυμεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, έναντι 49% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό στην ίδια έρευνα τον περασμένο Νοέμβριο. Μόνο το 31% των Γερμανών επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.
Το ήμισυ των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το ευρώ έχει μάλλον αρνητικές συνέπειες για τη Γερμανία και το 45% θεωρεί, αντίθετα, ότι το κοινό νόμισμα έχει θετικές συνέπειες για τη Γερμανία.

_____________________________________
Πηγή
http://infognomonpolitics.blogspot.com

* άποψη του συντάκτη του ιστολογίου ΤΡΑΜ, που γιατί όχι -το ρίχνει σαν ιδέα- να υιοθετηθεί και να πέσουν οι εισαγωγές των "φίλων" γερμανών στο 0%.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου