.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

"Βροχή κατασχετηρίων από ΓΓΔΕ και ΚΕΑΟ".....


"Βροχή κατασχετηρίων από ΓΓΔΕ και ΚΕΑΟ"..... οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν πλέον τα 215 δισ. ευρώ.... πάνω από 1.200 ηλεκτρονικές εντολές κατάσχεσης καταθέσεων φεύγουν καθημερινά από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ ακόμη 600 κατασχετήρια αποστέλλονται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών...


Με τον εφιάλτη των πλειστηριασμών και κατασχέσεων βρίσκονται αντιμέτωποι εκατομμύρια πολίτες και επαγγελματίες, καθώς οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του ιδιωτικού τομέα ξεπερνούν πλέον τα 215 δισ. ευρώ.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, πάνω από 1.200 ηλεκτρονικές εντολές κατάσχεσης καταθέσεων φεύγουν καθημερινά από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, ενώ ακόμη 600 κατασχετήρια αποστέλλονται από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών. 
...η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δυσάρεστη πραγματικότητα της αδυναμίας χιλιάδων μικροεπιχειρηματιών και επαγγελματιών να ανταποκριθούν σε παλιές και νέες οικονομικές υποχρεώσεις προς την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
(Capital.gr) 

ΥΓ...πιάστε τους χορούς