.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ενταση στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό


Επέμβαση της αστυνομίας μετά από συγκέντρωση στο σημείο και εκπομπή αναλογικού σήματος για την Αττική - Οχτώ οι προσαγωγές 

Ένταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό μετά από επέμβαση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης εργαζομένων της ΕΡΤ και αλληλέγγυων στον χώρο.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν οχτώ προσαγωγές από τους συγκεντρωμένους με τους προσαχθέντες να έχουν οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ. Ανάμεσά τους μέλη της ΣΠΙΘΑΣ, η δημοσιογράφος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Εύα Μαυρογένη, και άλλος ένας εργαζόμενος της ΕΡΤ.
Όλα ξεκίνησαν νωρίτερα το απόγευμα όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό. Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης το σήμα της ΝΕΤ άρχισε να μεταδίδεται αναλογικά στην Αττική στο κανάλι 21.
Λίγη ώρα μετά την εκπομπή σήματος στο σημείο κατέφθασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους συγκεντρωμένους και τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν και οι προσαγωγές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την επέμβαση της αστυνομίας η εκπομπή σήματος διεκόπη.
Έξω από τη ΓΑΔΑ μεταβαίνουν εργαζόμενοι της ΕΡΤ για να συμπαρασταθούν στους προσαχθέντες ενώ μαζί τους είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης.


___________________
*από το: http://anatolikiattikinews.blogspot.gr/