.........* διαδρομές στις Ελληνικές πόλεις * με ειδήσεις, ρεπορτάζ & σχόλια * ...με φόντο τους Ελληνικούς δρόμους... μιας άλλης εποχής που κατέστρεψαν οι εργολάβοι με την συμβολή των συντηρητικών κυβερνήσεων...στο όνομα της "ανάπτυξης" (βλέπε υπέρ-κέρδη);"

Ροή ειδήσεων

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το Χρήμα ως χρέος μέρος 3ο


 (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι)

Το Ντοκιμαντέρ Money as Debt - Το χρήμα ως χρέος έγινε ευρέως γνωστό στο ίντερνετ με χιλιάδες αναδημοσιεύσεις σε sites και blogs γιατί εξηγεί πολύ αναλυτικά και με απλά λόγια τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Κυρίως κάνει...
κατανοητό στο κοινό τον όρο κλασματικό Αποθεματικό Σύστημα και πως τα περισσότερα χρήματα που υπάρχουν βασίζονται στο χρέος.

Το 2009 ο Paul Grignon (ο παραγωγός του Money as Debt 1) κυκλοφορήσε ένα δεύτερο ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Money as Debt II – Promises Unleashed διάρκειας 77 λεπτών, επικαιροποιημένο και για την καπιταλιστική κρίση..

Σήμερα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε το τρίτο της σειράς Money as Debt .(Το Χρήμα ως χρέος μέρος 3ο)

Το Χρέος της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών έχει φθάσει σε αστρονομικές αναλογίες. Από πού προέρχονται όλα αυτά τα χρήματα; Η απάντηση είναι ... ότι απλά δεν υπάρχουν!!
Απολαύστε αυτή τη πολυαναμενόμενη, συνολική και λεπτομερή παρουσίαση. 
Το Χρήμα ως χρέος μέρος 3ο (Ντοκιμαντέρ Ελληνικοί υπότιτλοι) - Μoney as debt part III (Full 
Documentary Greek Subtitles) 


Δείτε Επίσης:

Το πρώτο μέρος ΕΔΩ
 
 
_______________________